honlapkészítés

Jó napot kívánok!
Honlap optimizálást végzek. A meglévő honlapok hibáit feltárom, és kijavítom. A megfelelő SEO értékeket is beállítom. Az eredménye a látogatói élmény növekedése, a keresőkben elért jobb helyezés.

Honlapkészítést is vállalok. Pontos, a designhoz ragaszkodó kivitelezés, ami a webdesigner munkáját megjeleníti a böngészőben. Igyekszem az azonnali, mozgás nélküli oldalbetöltésre, több készüléken (asztali számítógép, táblagép) való pontos megjelenésre.

Ha szüksége van honlapkészítésre, sitebuild-re vagy honlap optimizálásra,
kérem keressen meg!
Minden jót kívánok!
Szépe Viktor +36 20 4242498

Kategóriák: 
Kép: 
weboldal programozás

Hozzászólások

Fogadja vásárlóit hétfőtől vasárnapig, 0-24 óráig, a közelben lakókat és a messziről érkezőket, hogy kényelmesen nézelődhessenek és kellő mennyiségű információt gyűjtsenek a kívánt termékről anélkül, hogy bárki megzavarja őket a választásban és a döntésben. Lehetetlen? Nem az, ha igénybe veszi webáruház fejlesztési szolgáltatásunkat! A Minibolt webáruház bérlés rendszer egy könnyen kezelhető, biztonságos, letisztult felépítésű, mégis korszerű webáruház rendszer. A webáruház készítés folyamán vállalkozásának tevékenységét tükröző kinézet kiválasztása egyedi fejlécével lesz teljes, melyben a funkciók és lehetőségek személyre szabottan kerülnek elhelyezésre. A webáruházon belüli termékkezelés egyszerű, könnyen megtanulható. Néhány kattintással naprakészen tarthatja webáruházát. A webshop (webáruház) kínálatán bármikor módosíthat. A termékek feltöltésének, szerkesztésének külön díja nincs, korlátlan számú terméket/kategóriát hozzáadhat a webáruházhoz!