Caterina Travel Utazási Iroda

Családi vállalkozásunk több, mint 30 éve foglalkozik autós-és buszos személyszállítással, magánszemélyek, csoportok, üzletemberek, konferenciák, delegációk szállításával külföldre és belföldre egyaránt. Gépkocsivezetőink és alvállalkozóink több éves gyakorlattal, kiváló helyismerettel végzik felelősségteljes munkájukat. 2010-ben tovább bővítettük vállalkozásunkat, mint utazásközvetítő, majd utazásszervező iroda. Idegenvezetőnk felsőfokú idegenforgalmi végzettséggel, idegenforgalmi szakmai nyelvvizsgával rendelkezik.
Célunk: a minőség, pontosság, megbízhatóság megvalósítása, kedvező árakon!
Törekszünk utasainkat maximálisan kiszolgálni, amely azt bizonyítja, hogy egyre több elégedett és visszatérő utas vesz részt utazásainkon.

Kategóriák: 
Kép: 
Caterina Travel

Hozzászólások

Caterina Travel Utazási Iroda - Caterina Kft képe

utazás

Caterina Travel Utazási Iroda - Caterina Kft képe

SCHÖNBRUNN-BÉCS tavasszal
Kastély-programmal!

2012. április 30.

Utazás: luxusautóbusszal

Érkezés Bécs belvárosába, ahol igény szerint kiszállási lehetőséget biztosítunk. Innen tovább folytatjuk utunkat a Schönbrunn-i kastély felé, ahol 12:00 az egyik kastélyprogram keretében megtekintjük a császári kastélyt, Sissi egykori nyári rezidenciáját.
Ezt követően egész napos szabad program áll rendelkezésünkre a gyönyörű kastély parkjában, ahol további érdekes látnivalók várnak ránk. (Gloriette, a Schönbrunn-i állatkert és a Labirintus)
A késő délutáni órákban indulunk hazafelé.
Ára: 5.500 Ft/fő
+belépődíj kb. 10.50 Euro

Caterina Travel Utazási Iroda - Caterina Kft képe

RAFTING SZLOVÁKIÁBAN
Bela-folyó

Áprilisban, amikor a Magas Tátrában eljön az olvadás ideje, egészen május végéig Szlovákiába várjuk a vadvíz szerelmeseit.
Kitűnő lehetőség a vadvízzel még csak most ismerkedők számára, de a tapasztaltabbaknak is okoz bőven izgalmat. A sekély, ám gyors sodrású Bela folyamatosan kanyarog, dolgoztat, igazi vadvízi élmény. Vadvízi evezni sajnos csak a tavaszi hóolvadás alkalmával lehet, mert csak ilyenkor van megfelelő vízállás.

2012. május 20.

Utazás: autóbusszal

Részvételi díj: 6800 Ft/fő
+ rafting túra 29 Euro/fő