Szalonunk az esküvői és alkalmi ruhák fellegvára

Vásárold meg, vagy béreld menyasszonyi ruhádat szalonunkban, az ADEO 2000 esküvői ruhaszalonban! Jelszavunk az odafigyelés, és a szakértelem.
Felkészült csapatunk tájékozottsága az esküvői ruhák terén kimagasló. Jelentkezz be telefonon, és kérj időpontot, hogy teljes odafigyeléssel közösen kiválaszthassuk az a mesés ruhakölteményt, melyre egész életedben vágyakoztál. Ráérős nézelődésedet, a vásárlást kisegítve ingyenes parkolást biztosítunk részedre.
Ruháink széles méretválasztéka közül bármilyen idomú Ara találhat magának tökéletes darabot, amit varrónőink az alakjára formálnak. Ha Te arról álmodoztál, hogy királynői pompával, egy csodálatos ruhakölteménybe lépsz az oltár elé, vagy visszafogottabb polgári esküvői ruhát szeretnél magadon viszont látni, akkor ezt meséld el, minél részletesebben eladóinknak, akik készséggel segítenek rátalálni erre a darabra. Hozd magaddal az Örömanyát, és a Koszorúslányokat. Felöltöztetjük őket is tetőtől talpig. Minőség és világmárkák széles tárháza fémjelzi családi vállalkozásunkat.
Prominens személyiségek, hírességek sokasága, komoly üzletasszonyok látogattak el, és vittek haza szebbnél szebb ruhákat szalonunkból.
Vásárold meg nálunk az összes kiegészítővel, fehérneműtől a cipőig esküvői öltözeted Budán, II. kerület Bátori László 48/a. alatt lévő üzletünkben!

Kategóriák: 
Kép: 
Álomruhák