Vasszerkezetek gyártása

A FEMSZERKEZET.EU-RÓL
Ha Ön a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható, precíz munkavégzésre számíthat. Cégünk és dolgozóink számára a legfontosabb megrendelőink elégedettsége. Tevékenységi körünkbe tartoznak kerítések, kovácsoltvas kapuk, különböző biztonsági rácsok gyártása, telepítése. Kivitelezéseink messze túlnyúlóan a lakosságitól az ipari méretű termékek legyártásáig tart.
AMIT KÍNÁLUNK
HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS SZAKTANÁCSADÁS
Helyszíni felméréssel tételes költségvetést készítünk, hogy Ön részletes képet kapjon arról, hogy mire számíthat. Ez lehetőséget ad személyes konzultációra, hogy Ön megossza elképzeléseit szakembereinkkel.
ÁRAJÁNLAT
A lehető legrövidebb határidőn belül Igyekszünk a lehető legkedvezőbb ajánlatot elkészíteni, cégünk nagy beszállítói kapcsolattal rendelkezik, ezáltal alacsonyan tudjuk tartani árainkat. Garantáljuk, hogy 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és válaszolunk feltett kérdéseire.
MINŐSÉG
Munkáinkat állandó, garantált minőségben végezzük Precízen dolgozunk, ügyelve a környezetünkre. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vállalt határidőket betartsuk.
GARANCIA
Munkáinkra 5 év teljes körű garanciát nyújtunk.

Kategóriák: 
Kép: