Seolinks

Már van egy kész webldala?
Ingyen reklámra van szüksége?
Küldje be saját vagy kedvenc weboldala linkjét a seolinks linkkatalógus oldalra, hogy az ajánlott weboldal előrébb kerüljön a keresőmotorok találataiban.
1 percnél nem vesz hosszabb időt igénybe.
Nem kell regisztrálni, sem viszontlinket megadni.
Azonnal bekerül az adatbázisba !

Szoftveren kívül a linkgyűjtemény szerkesztője is ellenőrzi a honlapod tartalmát! Az oldalra feltöltött linkek tehát többféle módon, többször ellenőrzésre kerülnek, ha egy weboldalon szabályba ütköző a tartalom végleges kizárásra kerülhet az oldalról. Súlyosabb esetben a domain is kizárásra kerül, így minden aloldal, mélylink, aldomain.

1.) Nem fogadunk el illegális tartalmakat!

Pl.: Erőszakos, vulgáris, megbotránkoztató nyelvhasználat. Perverz szexualitással vagy prostítúcióval foglalkozó tartalmú oldalak. Warez, szerzői jog (Copyright) vagy védjegy (trademark) sértés gyanús oldalak. Erőszak, fajgyűlölet, halál, fájdalom, szenvedés, fegyverek, robbanóanyagok, drogok, kábítószerek, szervkereskedelem, dohánytermékek propagálására készült oldalak. Vitatható tartalommal rendelkező, rasszista, becsületsértő vagy egyéb törvénybe ütköző, mások jogait sértő, úszító weboldalakat.

2.) A beküldött oldal ne legyen félkész, funkcióhiányos.
3.) Ne küldj be weboldalakat, amiken azonos a tartalom, de más az URL.
4.) Nem fogadunk feltűnően sok a hirdetéssel, reklámmal vagy affiliate linkkel töltött oldalakat!
5.) Nem fogadunk el felugró (pop up) ablakokkal tűzdelt oldalakat
6.) Nem fogadunk el weboldalt ami nincs optimalizálva a két leggyakrabban használt böngészőre (Internet Explorer, Firefox)
7.) Az oldal tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy az ajánlott honlapok adatait módosítsa, törölje.

Kategóriák: 
Kép: 
Seolinks kezdő betü