Relax bútorok

A Pepita Elefánt bútorház kínálatunkban a hagyományos fotelek és ülőgarnitúrák mellett az igazán modern, trendi relax bútorok és fotelek is helyet kaptak. Ezek között bőr, textilbőr és szövet kárpitozású modellek is szép számban megtalálhatók, különböző színekben és stílusokban, hogy mindenki meglelhesse a pénztárcájának és ízlésének legteljesebb mértékben megfelelő darabokat.

Biztos Ön is érezte már, hogy milyen jó lenne amikor fáradtan hazaérve lenne lehetősége lehuppanni egy kényelmes és szemet gyönyörködtető relax garnitúra felületére. Velünk ez az érzés valóra is válhat! Ügye Ön is elképzeli néha, hogy milyen jólesne kipihenni az egész napos stressz okozta fáradalmakat, akár egy masszázs funkcióval is megáldott fotelben...

Cégünk már sok éve forgalmaz különböző típusú relax bútordarabokat. Bármelyik rendelhető textil börrel, szövettel és akár valódi bőrrel. A különböző típusú relax bútoroknak létezik sarokváltozata is melyeket tetszés szerint méretre tudunk készíttetni akár kis akár nagy saroktaggal is. Kívánság szerint akár a fotelbe akár a 2-es és a 3-as elembe is tudunk relax szerkezetet építeni vagy megfelelő szélességű gépágyat. De ha ez még mind nem lenne elég többféle ülőkeménység közül is választhat tetszés szerint.

Kategóriák: 
Kép: 
Relax mozis fotel