Mobil Szoftver Fejlesztés

Egy fejlődő vállalkozás elképzelhetetlen modern informatikai háttér nélkül. Egy weboldal manapság alapvető dolognak számít, úgy mint a levelező rendszer egy vállalkozásban. Ha ki szeretne tűnni a versenytársai közül, akkor ettől többre van szükség.
A számítástechnika fejlődésével egyre nagyobb hangsúlyt kap a mobilitás, a távmunka és mobil eszközök használata. Mára a cégen belüli ügyviteli folyamatokba is kezdenek beférkőzni a tablet PC-k és okostelefonok, túllépve a hétköznapi használatot. Azonban a hétköznapi életben az okostelefonok elterjedése oly mértékben megnövekedett, hogy már komoly üzleti potenciálnak tekinthető. Több mint két millió aktív mobil internet előfizető van ma hazánkban, akik többsége okostelefon, vagy tablet PC-n keresztül használja az internetet.
Mit szólna hozzá, ha az Ön vállalkozásához kapcsolható mobil alkalmazást naponta több ezren töltenék le?
Gondolkozott már azon, hogy egy mobil szoftver fejlesztésébe fogjon, csak nem tudja hogyan?
Látogassa meg weboldalunkat, és forduljon hozzánk bizalommal.
A PlixApp Informatikai Kft, a mobil alkalmazás fejlesztés területén, az informatikai rendszerek tervezésén és üzemeltetésén túl, várja olyan ügyfelek jelentkezését, akik szeretnék a vállalkozásukhoz kapcsolódó mobil szoftverüket lefejlesztetni.
A leg-agyamentebb ötletek a legjobbak! Engedje szabadjára fantáziáját, és mi megvalósítjuk.
PlixApp Informatika

Kategóriák: 
Kép: 
modern informatika