Miért érdemes vasalni?

Cégünk a Vasalás 24 háztól-házig vasalás szolgáltatást nyújt nemcsak budapesti lakosok számára, hanem Budapest környéki településeken is. A szolgáltatási területek listája weboldalunkon található.

A régen nélkülözhetetlen vasalás napjainkban egyre inkább veszít népszerűségéből. Többek között, azért, mert az emberek időhiány miatt már csak azon ruhaneműket és textíliákat vasalják, melyek nagyon gyűröttek és munkájukhoz nélkülözhetetlenek. Azonban megfigyelhető, hogy az emberek többsége szereti a vasalt ruhaneműt, textíliát, mert az sokkal esztétikusabb, sokkal puhább, és nem utolsó sorban fertőtlenítve is van.

A Vasalás24 kedvező áron vállalja át a vasalandó ruhák bérvasalását, legyen szó bármilyen textíliáról, szövetről. A vasalandó és vasalt ruhák szállításáért pedig nem számítunk fel külön díjat.

Expressz vasalás díjunk minimálisabb magasabb költséget képvisel, azonban ez esetben 24 órán belül visszaszállítjuk a már vasalt ruhákat.

Kizárólag megbízható és profi vasalónőkkel dolgozunk. A vasalandó ruhákat a kért formában vasaljuk, és csomagoljuk.

Amennyiben Ön igényli a vasalt ruhaneműket, de nincs rá ideje, energiája - hívja a Vasalás 24 ügyfélszolgálati számát a 06 20 405 7004 -es telefonszámon.

Kategóriák: 
Kép: 
vasalás