Keresés a nyereményjátékok között

Játssz és nyerj, ingyenes játékok, nyereményjátékok, tárgynyeremény, pénznyeremény. Ingyenes nyereményjáték, szerencsejáték, webnyeremény, Facebook játék figyelő a nyeremenyjatekaim.hu oldalon. Online nyeremény sorsolás figyelés. Regisztrálj ingyen oldalunkon!Nyereményjáték típusok

Nyereményjáték, és nyereményjáték között is van különbség, ugyanis több típusa van, attól függően, hogy a hirdetőnek mi a célja vele. Esetleg a termékét szeretné jobban megismertetni, vagy az e-mailes postafiók listáját kibővíteni. Bárhogy is legyen, nyereményjáték fajtákban lehet válogatni.

1.: Csak regisztrációhoz kötött nyereményjáték: Itt nincs más dolga a vállalkozó szelleműnek, mint e-mail címét megadni, és már esélyes is a díj bezsebelésére.

2.: Pontgyűjtő nyereményjáték: Ebben az esetben már több dolga van a játékosnak, de ez sem túl megterhelő. Bizonyos feltételek mellett pontokat gyűjt, és ha eléri a meghatározott mennyiségű számot, nyereménysorsoláson vesz részt. Ez azért jó, mert ha egy adott márkájú termék megvásárlásával lehet a pontokat beszerezni, a szerencsét próbáló lehet, hogy később is azt a típusú terméket fogja választani vásárlásai során. Tehát új törzsvásárlóra tehet szert az ilyen típusú nyereményjátékot meghirdető cég.

3.: „Kérdezz! – Felelek!” típusú nyereményjáték: Ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy a reklám hatékonyan jusson el olvasóihoz. A játékos szinte rá van kényszerítve arra, hogy elolvassa a weblapon szereplő információkat ahhoz, hogy válaszolni tudjon a feltett kérdésekre. Három, - lehetőleg nem nehéz, a honlapon szereplő adatok között megtalálható- kérdés megválaszolása után máris bekerül a sorsolásba a helyesen válaszoló.

4.: Kód elküldéséhez kötött nyereményjáték: Ilyenkor egy „jól elrejtett”, számokból, vagy betűkből, esetleg a kettő kombinációjából álló kódot kell elküldeni egy telefonszámra, vagy e-mail címre.

Kategóriák: 
Kép: