Költöztetés Miskolcon már 25 éve

Talán a legrégebbi költöztető vállalkozás vagyunk Miskolcon, hiszen már 25 éve szállítjuk megrendelőink bútorait, berendezéseit.
Mindig sokat adtunk megrendelőink véleményére és igyekeztünk úgy kialakítani a munkameneteinket és árainkat, hogy az a leginkább megfelelő legyen mindenki számára.
A tavalyi évben vásároltunk két darab Iveco típusú ponyvás teherautót, ezzel is növelve kapacitásunkat és hatékonyságunkat. Nemzetközi, vagy Miskolcon kívüli költöztetési munkák esetében az új járművek garantálják a biztonságos megérkezést a célállomásra.

Irodák és intézmények költöztetésében is komoly tapasztalatokkal rendelkezünk. Szállítottuk már teljes irodaházak berendezését, kórházi berendezéseket és drága műszereket.

Tehertaxi szolgáltatásunk akár hétvégén is hívható, amennyiben lehetőség van rá és van szabad kapacitásunk akkor perceken belül bárhova oda tudunk érni Miskolc területén, vagy a környező településekre.

Minden esetben előzetes egyeztetést követően adunk ügyfeleinknek árajánlatot, de kérheti oldalunkon IDE kattintva azt is, hogy mi hívjuk vissza.

Mi már 25 éve költöztetünk - Tud jobbat?

Kép: 
Költöztetés, szállítás, tehertaxi Miskolc