Faházak gyártása

Faházak, családi házak, hétvégi házak és egyéb faszerkezetek gyártásával foglalkozunk már 20 éve.
Faházaink 80-100 év körüli, kiváló minőségű fenyőből készülnek. A Gyergyói-medence medence magasan fekvő erdeiből származó fenyő a hideg telekhez alkalmazkodva, rövid növekedési időszakokat él meg, ezáltal sűrű évgyűrű-szerkezetűvé válik, mely tartósságát, terhelhetőségét, rugalmasságát többszörösére növeli lazább szerkezetű társaihoz képest.
A faházak számottevően rövidebb építési időt igényelnek, mint a téglaházak, így a megrendelő rengeteg járulékos kōltséget tud megtakarítani a hagyományos építkezéssel szemben, ugyanis a faház legtöbb egy hónap alatt elkészíthető.

Bármilyen technológiával épített faházaink korszerũ anyagokkal kezelhetők, amelyek védik a házat a gombával, a penésszel és a nedvességgel szemben és ugyanakkor égéskésleltető hatásuk is van.

A belső tér télen meleg, könnyen fűthető, nyáron hűvös marad a fa jó hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően, napjaink modern és változatos anyagaival a hangszigetelés is kōnnyen megoldható bármilyen faház esetében.

A fa légzőképességének köszönhető , hogy a faházaink páratartalma örökké optimális és kōzel 40% energia takarítható meg a hagyományos épūletekkel szemben.

A fa alapanyagú kōrnyezetbarát, tartós, biztonságos házaink gyárilag előkészített, méretpontos, kiszárított elemekből épülnek fel és az év bármely időszakában elkészíthetőek.
Az olcsón és gyorsan kivitelezhető faházaink magas stabilitást mutatnak földrendés esetén is.

Kategóriák: 
Kép: 
faházak