Esküvői ruha, menyasszonyi ruha – Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Megérkezett az új 2015-ös esküvői ruha, menyasszonyi ruha kollekció! Jöjjön, próbáljon és béreljen vagy vásárolja meg az ADEO 2000 budapesti esküvői szalonban menyasszonyi ruháját! Mesélje el, hogy milyen menyasszonyi ruhát álmodott meg, és mi örömmel és szakértelemmel segítünk Önnek kiválasztani az Önhöz legjobban illő esküvői ruhát, a hozzá való összes esküvői kiegészítővel együtt!
Jelentkezzen be telefonon szalonunkba, parkoljon ingyen és kényelmesen és próbáljon, amíg csak rá nem talál az Ön által megálmodott esküvői ruhára!
Budapesti esküvői ruhaszalonunkban neves angol és amerikai esküvői ruhák várják a férjehez menni kívánó hölgyeket. A klasszikustól, a modern és romantikus modellekig, a legkülönlegesebb igényekre is tudunk esküvői ruhát ajánlani a menyasszonyoknak. Szinte minden stílus, és szabásvonal megtalálható esküvői ruha kínálatunkban, méretválasztékunk széles, így a molett menyasszonyok is több menyasszonyi ruha modell közül válogathatnak kedvükre. Szolídan egyszerű polgári esküvői ruhák épp úgy megtalálhatóak, mint az extravagáns különleges, vagy, sexy modellek. A menyasszonyi és esküvői ruhák megvásárolhatók vagy kölcsönözhetők szalonunkban. A nálunk vásárolt vagy kölcsönzött esküvői és menyasszonyi ruhákat munkatársaink méretre alakítják!

Kategóriák: 
Kép: 
esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák