Linkfal.com

Subscribe to Linkfal.com hírcsatorna
Frissítve: 1 óra 32 perc

Fagyasztott hamburgerhús

sze, 12/26/2018 - 18:56

Manapság a hamburger elnevezés alatt már nem kizárólag a marhahúsból vagy a klasszikus hamburgerhúsból készített pufi buciban elkészített ételeket értjük, mivel létezik már vegán, zöldséges burger, a halas burger vagy éppen pulyka burger is. Megszámlálhatatlan kombinációban lett népszerű ez a viszonylag gyorsan elkészíthető étel a hamburger, amelynek alapanyagai, és a mellé kínált zöldségfélék is számos és sokszínű változatos ételeket eredményeznek. Gyakori, hogy az éttermekben és a háztartásokban is kész fagyasztott hamburger húst használ fel a tanult vagy alkalmi szakács, háziasszony. Főként azért mert viszonylag egyszerű elővenni a "fagyóból" és mivel a gyorsfagyasztás során az előre elkészített, fűszerezett hamburgerhús szinte semmit sem veszít eredeti ízéből és összetevőiből, másfelől higiénikus is: a ledarált friss, nyers hús ugyanis gyorsan megromolhat, amennyiben pedig a hentesnél daráltatjuk azt, amiből saját magunk szeretnénk hamburgerhúst készíteni, akkor előfordulhat, hogy csontdarabok, mócsingok maradnak a gépben, és az belekerül a húsba. Ilyen pedig nem fordulhat elő a megbízható feldolgozóüzemekben készült fagyasztott húsoknál, hiszen ott szigorú ellőnérzési folyamatokon esik át a gyártás minden egyes fázisa, a hamburgerhúsok válogatásától, darálásától, fűszerezésétől a gyorsfagyasztásig. Az így feldolgozott hamburgerhúsok nem teszik tönkre sem a hamburgerhús szerkezetét, sem a benne lévő fűszerek ízét nem csökkenti.

fagyasztott hamburger
Kategóriák: linkek

Fagyasztott termékek vásárlása

sze, 12/26/2018 - 18:45

Amennyiben szeretné megismerni a mélyhűtött vagy más néven gyorsfagyasztott zöldségek, gyümölcsök és fagyasztott húsok, illetve egyéb mirelit termékek biztonságos fogyasztásának előnyeit és annak forrásait, akkor a fagyasztott termékek oldalán jó helyen jár. Itt megismerheti azt, hogy mely termékeket milyen időtávra lehet lefagyasztani, meddig lehet azokat tárolni és milyen módon érdemes felolvasztani a különböző fagyasztott nyersanyagokat kész vagy félkész ételeket. Manapság szinte minden háztartás alapvető konyhai berendezése a hűtőszekrény amely szinte minden esetben tartalmaz fagyasztó rekeszt is, sőt napjainkban egy családi házban megszokott a hűtőláda vagy másik formájában az álló kivitelű fagyasztószekrény. Ezekben rengeteg féle fagyasztott terméket tudunk mi magunk is hosszabb távra tárolni persze nem mindegy az, hogy mit és meddig, ezen a hasznos oldalon éppen ezzel kapcsolatban kapunk gyakorlati tanácsokat, amelyeket érdemes átolvasni és mindenek előtt megfogadni.

fagyasztott termékek
Kategóriák: linkek

Fagyasztott baromfi hús

sze, 12/26/2018 - 18:24

Friss és fagyasztott baromfi hús kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával mára egyre több cég és vállalkozás foglalkozik, azonban nem mindegy, hogy a fagyasztott baromfit milyen forrásokból szerezzük be, azaz azt a csirkét, kakast vagy tyúkot vagy libát, netán kacsát milyen körülmények között nevelték fel: egyszerűen csak a kerítésléc állta útján annak, hogy a szárnyas teljes szabadságot élvezzen vagy zárt ketrecekben töltötte szerencsétlen baromfi az egész életét arra várva, hogy a hűtőházat pultjain végezzék be sanyarú sorsukat. A szabadon tartott szárnyasok jellemzően zsírosabbak de ízletesebbek is, mint a hirtelen felhízlalt különféle ketrecekben tartott társaik, persze legtermészetesebb fagyasztott baromfi közé elsősorban a fácán tartozik, amelyeket jellemzően nem házkörül neveltek fel. Persze ez esetben még az is igaz, hogy a frissen levágott fácán jóval ízletesebb, mint a fagyasztott társaik. Azaz fagyasztott baromfi esetében először ki kell találnunk a szárnyas típusát a célját: rántott, sült vagy levesként végzi be a nagyra nőt madarunk vagy éppen pörkölt lesz belőle.

fagyasztott baromfi
Kategóriák: linkek